Over ICQ-ICT Profs

Altijd de juiste ICT professional voor de juiste opdracht!

Het kennishuis ICT-Profs, onderdeel van ICQ, is een gerenommeerd partner voor overheden, multinationals en commerciële organisaties op het gebied van tijdelijke personele ondersteuning in het ICT-domein.

Kennishuis en thuisbasis

Bij ICQ-ICT Profs werken sterk opgeleide en zeer ervaren ICT professionals in vaste dienst die gedetacheerd worden bij diverse opdrachtgevers.  Gezamenlijk vertegenwoordigen zij een brede afspiegeling van het ICT landschap. De consultants die bij ons werkzaam zijn, hebben een brede en diepgaande kennis van het ICT landschap, van systeem- en netwerkbeheer tot project- en programmamanagement. Ondanks de verschillende rollen hebben ze één ding gezamenlijk, het beste zijn in hun vakgebied. Opdrachtgevers krijgen zo niet alleen de beste professional, ook kunnen zij beschikken over de kennis en expertise van het gehele team.

Voor professionals: Betrokken werkgever

Ben jij op zoek naar een vaste baan met mooie opdrachten waar jij het verschil kan maken? Wil jij aan de slag met uitdagende ICT projecten bij een breed scala aan opdrachtgevers? Jezelf continu ontwikkelen én verrijken met nieuwe kennis? We seek you!
Het directieteam van ICQ is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk zekerheid en een interessante opdracht voor jou zijn. Wij staan zowel bij kandidaten als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht waar jij het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast bieden we je, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden, veel ruimte voor eigen initiatief ook de mogelijkheid om jouw kennis en ervaring verder te vergroten met opleidingen op jouw vakgebied en interesse. Laten we binnenkort kennismaken!

Voor bedrijven: Adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op gebied van ICT? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op ICT gebied? Wij kunnen je van dienst zijn. ICQ-ICT Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren.

Niet alleen is ICQ-ICT Profs NEN 4400-1 gecertificeerd, ook onze professionals beschikken over de meest recente certificaten in hun werkveld. Door onze allround kennis, jarenlange ervaring en passie voor ons vak zijn wij in staat tijdig de juiste kandidaat te leveren voor tijdelijke extra capaciteit en/of aanvullende deskundigheid, zowel t.b.v. reguliere, specialistische of managementactiviteiten als voor projecten.

Of het nu gaat om tijdelijke vervanging van een zieke werknemer of wanneer er een speciaal project moet worden gerealiseerd, ICQ-ICT Profs heeft altijd de beste kandidaten voor de job. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan vaste professionals die inzetbaar zijn om jouw organisatie te ondersteunen. ICQ-ICT Profs mobiliseert deskundigheid, vakkundig, met hoge kwaliteit en tegen marktconforme tarieven.

Expertisegebieden en ervaring

ICQ-ICT Profs beschikt over een vast team van ICT professionals, dat nog altijd groeit. Zij worden bij diverse opdrachtgevers ingezet voor Programma – en, projectmanagement, Systeem Engineering en Systeem Architectuur, zowel op de oude infrastructuur als binnen de diverse Cloud platformen.

Daarnaast kennen zij de volgende expertisegebieden:
– Windows Systeem beheer/Architecture
– Azure beheer/Architecture
– Virtualisatie op Citrix en VMWare Platformen
– Ontwikkeling en implementatie OSINT
– Datacenter beheer en architecturen
– Projectmanagement in grootschalige Software en Hardware trajecten
– Projectmanagement in Cloud-Rollout trajecten
– Projectmanagement in Datacenter verhuizingen
– Solutions architectuur op complexe en hybride systemen

Meer weten over ICQ-ICT Profs en wat we voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met Hans Kuitert.

Onze (kern)waarden

Dienstbaar

Betrokken

Bevlogen

Welzijn

Deskundig

Kwaliteit

Menselijke Maat

MVO